Elcsíptünk egy levelet – Pogrom Újlipótvárosban…

2008. április 3. csütörtök, 12:31Idézet:

 

“From: Tomcat
Date: 02/04/2008 20:17:22
Subject: Bombagyár: Flashmob hétfõn!

Kedves Gyárlakók, fõleg a budapestiek!

Mint bizonyára olvastátok a Kuruc.info-n, az elmúlt napokban egy kis bonyodalom származott abból, hogy egy újlipótvárosi zsidó jegyirodában lefasisztáztak és az utcára kidobtak egy magyar lányt. Ezután a boltra rárepült egy Molotov-koktél, de a jelek szerint a zsidó tulajdonos, és az általa alkalmazott oláh cigány szarzsák nem értett még ebbõl sem. A lányt ma életveszélyesen megfenyegették, mivel tudják, hogy a közelben lakik.

Hétfõn flashmobot szervezünk. Kérünk mindenkit, hogy vegyen fel fekete nadrágot és bomberdzsekit, ennek hiányában pedig bármit, ami jelzi, hogy a magunkfajták közé tartozik. Elmegyünk ebbe a jegyirodába néhány százan egyszerre, jegyet venni az április 19-i Kárpátia koncertre. Próbáljon kidobni mindenkit egyenként. Aki nem akar vagy nem tud erre költeni, az kérdezze végig, milyen nemzeti érzelmû programokat tudnak ajánlani, és ezekre mennyibe kerül a jegy.

A flashmobon ott lesznek valami gárda budapesti tagjai is. Most nem jut eszembe, melyik gárda az. Annyi van belõlük, kiment a fejembõl.

A flashmobról a Bombagyár Televízió felvételt készít. Természetesen nem a ti arcotokat vesszük, hanem a zsidóét.

FONTOS: Fegyver vagy más, közbiztonságra veszélyes eszköz ne legyen senkinél! Zászlót lehetõleg csak rúd nélkül, mert ha kihívják a pékeket, azok beleköthetnek. Piros-fehér-zöld zászló viszont lehet rúddal is, arra már van bírósági gyakorlat, hogy szabad. Nem törvénysértésre készülünk, hanem koncertjegyet veszünk.

Találkozunk hétfõn, 16:30-kor a Jászai Mari téren, a szökõkútnál. Most épp nem üzemel, és le van fedve.

Ne válaszoljatok erre a levélre, ha nem muszáj! Lehetõleg ne is tárgyaljátok ki publikus kommentben. Köszi.

üdv tomcat”

 

Category: Hollán »